class="page-template-default page page-id-1830 ravis-booking elementor-default elementor-kit-2144">

Svečane proslave

Corner nudi organizaciju raznih oblika svečanosti unutar našeg restorana: vjenčanja, krstitke, rođendani, prve pričesti, krizme, različita obiteljska slavlja, poslovni ručkovi i večere, domjenci i slično. Obilježite najsretnije trenutke svog života s prijateljima i rodbinom u našim prostorima uz vrhunInterijer pogledajte putem galerije ili nas slobodno posjetite.

Catering

Nudimo usluge visoko profesionalnog cateringa u svom prostoru ili na lokaciji po Vašem izboru.
Izaberite svoj personalizirani jelovnik iz naše široke ponude hladnih I toplih jela. Bez obzira radi li se o intimnom ili poslovnom događaju naši kuhari biraju isključivo najkvalitetnije delicije za pripremu jedinstvenih gourmet iskustava kako bi kako bi nadišli Vaša očekivanja okusom I prezentacijom. Osiguravamo I sav potreban materijal za organizaciju od stolova, stolica, posuđa do ljubaznog osoblja koje će učinit sve kako bi osigurali profesionalnu uslugu.


Održavanje poslovnih seminara

Nudimo salu za konferencije, poslovne seminare, itd. Kapacitet sale maksimalno 100 ljudi. Za sve informacije i upite obratite se izravno na e-mail.

Usluge prijevoza

Nudimo usluge prijevoza, transfera, izleta. Sa novim vozilom Mercedes Vito kako bi pruzili svojim gostima ugodnost i privatnost.

Login Form
Register Form